Vintage brudekjoler og eksklusive designs

Oplev vintage brudekjoler fra Vintage Lace med flagrende skørter, eller forelsk dig i en kort brudekjole med charmerende pynt og elegante snit fra House of Mooshki. Er du mere til det lange og hvide look, så gå på opdagelse i de stilkendte mærker Maggie Sottero og Sottero & Midgley som begge fortolker og forfører ideen om den klassiske brud.

Med et udvalg på over 200 fortryllende brudekjoler tager House of Brides dig igennem en rejse af drømme og romantik. Vores eksklusive kjoler findes i alle størrelser og former, og de er skabt af de mest passionerede designere i branchen.

Vi har brudekjoler i prisklassen fra kr. 7.000 til 25.000 og alt i tilbehør og brudesko. Ved pakkeløsninger giver vi 10% rabat på samlet køb. Men vigtigst af alt går enhver brud herfra med en kjole der fremhæver hendes fortrin. Hos os er din brudekjole ikke blot en kjole. Det er en smuk refleksion af din personlighed og stil.

Vintage brudekjoler, korte skørter og elegante mønstre – find din bryllupsstil

Vintage brudekjoler er moderne i disse år, mens korte kjoler er anderledes og interessante for dem, der tør bryde med traditionerne. Så er det blomsterpigens bryllup? Urbanbrudens vielse eller den sensuelle skønhed der skal op ad kirkegulvet?

Mulighederne er uendelige i House of Brides’s udvalg af design brudekjoler og vejen dertil er brolagt med brændende kærlighed for brudekjoler.

Vi hjælper dig med at finde drømmekjolen

Lange enkle modeller, korte kjoler og vintage brudekjoler – det er alt sammen design, og der er ikke noget, som House of Brides ikke kan fremskaffe af faconer og nuancer til din store dag. Ejer og vært for House of Brides, Hanne Kongsgaard, har over 20 års erfaring inden for brudekjolebranchen, og hun har et øje for snit og en sans for farver og sammensætning, der helt sikkert vil få dig til at stråle ved alteret.

”Føler man sig smuk indeni, så er man også smuk udvendig.” Sådan lyder Hanne Kongsgaards filosofi. House of Brides arbejder med dig for det fælles mål at finde den brudekjole, som du ikke har lyst til at tage af igen.

Ring til os og hør mere om vores events på tlf. +45 27 52 82 03