Gallajoler

Terani couture kjoler til galla

Skal du til gallafest og ønsker du at bære en smuk kjole, som giver et misundelsesværdigt look? Det er altid svært at finde kjoler til galla. De skal nemlig ikke blot være elegante at se på, de skal også være behagelige at have på. Lad House of Brides hjælpe dig med at finde drømmekjolen, som du kan have på til hele festen. Se vores store udvalg fra Terani couture her.

Kjoler til galla – catwalks rundt om i verden

Hos House of Brides kan vi hjælpe dig med de smukkeste kjoler til galla. I vores sortiment har vi Terani couture – et modebrand som så dagens lys i New York i 1990, og som nu er repræsenteret på catwalks rundt omkring i verden – både i Los Angeles, New York og til den verdenskendte modeuge i Milano.

Eksklusive kjoler til enhver fest

Mærket er verdenskendt, og det er ikke uden grund. Hos House of Brides kan vi give dig en unik mulighed for at bære en af disse kjoler. Vi har nemlig et stort udvalg af couture kjoler, som du finder i vores butik.

Terani couture er inspireret af tidens store designere, og kjolerne fås både som aftenkjoler, cocktailkjoler, brudekjoler og kjoler til galla. Har du forelsket dig i en Terani couture kjole i et modemagasin, som vi ikke har på lager, kan vi bestille kjolen hjem til dig.

Er du på udkig efter en brudekjole i en mere vintagestil, kan du se vores udvalg af Vintage her!

Couture kjoler som skabt til din krop

Couture stammer fra ordene ’haute couture’ som er fransk og betyder ’høj syning’ eller ’skrædderkunst’. Begrebet dækker over en unik kollektion og en dyb fortrolighed med skrædderkunsten, hvor tøjkollektionen er syet efter personlige mål.

Vælger du en Terani couture, kan du derfor være sikker på at få en unik kjole, der sidder som skabt til din krop. Du kan se flere kjoler på Teranis egen hjemmeside, som har hurtig levering.

Har du spørgsmål til vores kjoler til galla, er du velkommen til at kontakte os på +45 27 52 82 03

Ring mig op

Kontakt

Taastrup Hovedgade 47
2630 Taastrup
Danmark

+45 27 52 82 03
kontakt@houseofbrides.dk

Ved Betaling:

Mobilpay – 27 52 82 03

Åbningstider

Vi har åbent efter aftale

Ved prøvning af brudekjoler er tidsbestilling pr. telefon nødvendig