Maggie Sottero

Eksklusive brudekjoler med sofistikeret elegance fra en hot designer i branchen

Der ligger 4 generationers kompetence og passion bag, når Maggie Sottero skaber drømmekjoler, der inspirerer kvinder over hele verden. En kombination af gennemført håndværk, pioneer-teknologi indenfor design og evnen til at kombinere passion med eksklusivt design, gør Maggie Sotteros brudekjoler til noget ganske særligt. Se udvalget fra Maggie Sottero her.

Kvalitet og design fra Maggie Sottero
Siden 1997 har de amerikanske designerkjoler skabt magi hos den kvalitetsbevidste brud. Maggie Sottero er i sig selv sofistikeret elegance – en drøm, der samler ambition med sansen for detalje, særkende og luksuriøst håndværk i én og samme kjole.

Maggie Sotteras brudekjoler er tidløse silhuetter med moderne, lokkende og fængslende detaljer i al sin enkelthed. Passion er nøgleordet. Perfektion er målet. Kvalitet er omdrejningspunktet. Maggie Sotteras er resultatet.

Smukke kjoler fra Maggie Sottero
Håndtegnede mønstre og mange timers drapering gør hver eneste skræddersyede brudekjole fra Maggie Sottero til en drøm, der går i opfyldelse. Oplev selv magien i hver eneste Maggie Sottero brudekjole hos House of Brides i Taastrup. Vi er eneforhandler af Maggie Sottero og har derfor kunder fra hele Danmark, Norge og Sverige, der er faldet for Maggie Sotteros magiske brudekjoler.

Maggie Sottero kommer til alle størrelser

De fantastiske designs fra Maggie Sottero er for alle. Uanset form og størrelse, så har det eksklusive mærke sørget for, at du kan gå til alteret med den helt rigtige kjole, der er lavet netop til dine former og kurver. Vi har kjoler hjemme i forskellige størrelser, så du kan være sikker på at forelske dig i lige din kjole.

Vil du gerne prøve en luksuriøs brudekjole fra Maggie Sottero, så kan du booke et møde hos House of Brides ved at ringe på tlf. +45 27 52 82 03. Du kan læse mere om vores unikke brudesalon her.

Ring mig op

Kontakt

Taastrup Hovedgade 47
2630 Taastrup
Danmark

+45 27 52 82 03
kontakt@houseofbrides.dk

Ved Betaling:

Mobilpay – 27 52 82 03

Åbningstider

Vi har åbent efter aftale

Ved prøvning af brudekjoler er tidsbestilling pr. telefon nødvendig