Brudeevents

Eksklusiv brudeevent: Oplev Den Store Dag – Igen

Alle ser frem til den store dag, når de har fundet den eneste ene og frieriet er succesfuldt overstået. Det er en lykke, når dagen oprinder, kirkeklokkerne ringer, bryllupsfesten får fart på og brudevalsen bliver vugget. En helt igennem skøn nat fuld af stjerner bliver til dag, dagene bliver til år og med årene bliver bryllupsdagen til et glødende minde, der stadig stråler fra fotoalbummet, og igen rammer hjerterne på dig og din partner, når I bladrer gennem de romantiske minder. Så er det, at man godt kan ønske, at man kunne opleve den store dag bare eén gang til.

Kom til vores årlige event: Den Store Dag – Igen

Hos House of Brides behøver du ikke at lade dette ønske blive ved de nostalgiske længsler, for køber du din brudekjole hos os, så kan du opleve den store dag endnu engang og lade de hvide gevandter kommer til sin ret igen. Vi vil nemlig gerne give dig og din partner en ekstra chance for, at få glæde af din smukke brudekjole og have en hyggelig aften sammen med andre par.

Eventet afholdes hos House of Brides i vores udendørs omgivelser, som du vil opleve lige så hyggeligt, indbydende og luksuriøst, som da du besøgte os første gang.

Den store dag hos House of Brides

Den Store Dag Igen er en helaftensbegivenhed for dig og din ledsager. I og de andre nygifte festdeltagere, vil blive budt velkommen med et glas champagne. Senere vil der blive serveret forfriskninger i form af vin og tapas-bord, som nydes i den eksklusivt indrettede have med pool, hyggelig belysning og bløde møbler. Der vil være rig mulighed for at hygge sig sammen som par, og udveksle minder og gode historier fra bryllupsfesten, sammen med de andre deltagere.

Læs mere om events hos Hourse of Brides og den specielle oplevelse du får, når du vælger dig en kjole fra vores charmerende og professionelle brudesalon. For at booke en tid til at se på de mange fortryllende brudekjoler kontakt os på tlf: +45 27 52 82 03

Tilmeld jer vores arrangement d. 30 juli 2017 her:

10 + 1 =

Ring mig op

Kontakt

Taastrup Hovedgade 47
2630 Taastrup
Danmark

+45 27 52 82 03
kontakt@houseofbrides.dk

Ved Betaling:

Mobilpay – 27 52 82 03

Åbningstider

Vi har åbent efter aftale

Ved prøvning af brudekjoler er tidsbestilling pr. telefon nødvendig