Curves

Brudekjoler – store størrelser

House of Brides har et stort udvalg af eksklusive brudekjoler i store størrelser, der sikrer den bedste pasform. Vi har fundet kjolerne, der fremhæver alt det bedste ved dig, som du vil føle dig godt tilpas i hele dagen og aftenen. Vores brudekjoler i plus size findes i flere forskellige stile, og der er noget for enhver smag. Sammen tager vi udgangspunkt i din figur. Uanset om du er til masser af blonder eller foretrækker et mere simpelt look, finder vi den bedste brudekjole, som fremhæver dine fortrin og får dig til at stråle.

Har du smukke runde kurver, så har vi den perfekte kjole til dig.

Store brudekjoler fra Maggie Sottero

I det amerikanske mærke ‘Maggie Sottero’ finder du en stor passion for at finpudse og fremhæve alle typer modeller uanset størrelse. De brudekjoler, der kommer i store størrelser, har fået lige så meget opmærksomhed og omhu under arbejdet med at designe dem. Det ses tydeligt på de færdige kjoler, og det er næsten umuligt ikke at forelske sig i dem.

Brudekjoler i store størrelser hos Lady Bird

Hos det engelske mærke Lady Bird finder du brudekjoler i store størrelser, der er blevet skabt med det formål at fremhæve de fantastiske feminine kurver, som er en del af kvindekroppen. Kjolerne findes i mange forskellige variationer, og der er kælet for detaljerne på de ellers meget enkle kjoler, hvilket er med til at gøre hver eneste plus size brudekjole helt speciel.

Tag din familie eller veninder med, og gør dagen hvor du finder din brudekjole til et minde for livet. Hos House of Brides får du mulighed for at prøve vores eksklusive brudekjoler under grundig og personlig vejledning af butikkens ejer og vært Hanne Kongsgaard, der har over 20 års erfaring inden for branchen.

Nyd et glas bobler, tal tingene igennem med Hanne og dine ledsagere og oplev din søgen efter den perfekte brudekjole som en luksuriøs VIP shopping event. Læs mere om hvad House of Brides tilbyder her – eller kontakt os og aftal en tid, hvor du kan komme forbi butikken. Ring på tlf: +45 27 52 82 03

Ring mig op

Kontakt

Taastrup Hovedgade 47
2630 Taastrup
Danmark

+45 27 52 82 03
kontakt@houseofbrides.dk

Ved Betaling:

Mobilpay – 27 52 82 03

Åbningstider

Vi har åbent efter aftale

Ved prøvning af brudekjoler er tidsbestilling pr. telefon nødvendig