Anbefalinger

Jeg har købt min første, sidste og eneste brudekjole hos Hanne. Jeg vil dog påpege at skulle jeg gøre det igen ville det også blive hos Hanne. Man føler sig så velkommen og unik. Min veninde og jeg havde booket tid og vi blev sat ned med kaffe/te og en snak om forventninger, budget, hvilken pige er jeg og hvilken brud vil jeg gerne være. Det gav Hanne et godt indtryk af mig, som ikke er kjolepigen eller den pyntesyge type. Ved at have et budget viser Hanne ikke en kjole man elsker, men ikke har råd til. Jeg prøvede alverdens kjoler og alle sad fantastisk, men de var ikke den rigtige. Hanne og min veninde fik mig dog overtalt til en helt anden slags end det jeg havde tænkt og der var den så. Hanne havde set de små detaljer i mig og kunne ud fra det spotte hvad jeg ville være unik i. At Hanne heller ikke er bleg for at sige sin mening undervejs gør altså også en forskel. Her er der rum og tid til at finde den rigtige og ingen sure miner ved kjole nummer 56. Man skal dog huske, at det er kvalitet og unika kjoler, så man skal ikke tro, at man kan finde en kjole til 3000kr Jeg vil til enhver tid anbefale House Of Brides. Det er et virkelig godt sted der ikke skuffer!

Gitte Messmann Bang

Kære Hanne. Tusind tak for en vidunderlig dag. Der er et helt år til jeg skal giftes, og det var anden gang jeg var ude for at prøve brudekjoler og havde slet ikke i min vildeste fantasi troet, at jeg skulle falde for en brudekjole idag, men det gjorde jeg og er super glad og lykkelig for den søde og imødekommende velkomst jeg fik. Som de fleste har skrevet er det klart et sted jeg varmt vil anbefale. Jeg følte mig overhovedet ikke presset til at købe noget men kunne bare mærke så snart jeg fik kjolen på, at det var the One and only. Med en masse justeringer hos skrædderen og dernæst tilbehør ved jeg at jeg føler mig som prinsesse for en dag ♡

Katja Sørensen

Jeg har købt min brudekjole hos Hanne og kan varmt anbefale House of Brides. Før mit besøg hos House of Brides havde jeg været i en del andre butikker og prøvede en hel masse brudekjoler, men det var en hel anden oplevelse for mig at være hos House of Brides. Man føler sig velkommen, tryg, afslappet og unik hos House of Brides, da man får hele butikken for sig selv og Hannes fulde opmærksomhed og professionelle vejledning. Hanne er utrolig imødekommende, tålmodig og rigtig dygtig til hendes arbejde. Hun formår at vælge de helt rigtige kjoler ud blandt de mange forskellige kjoler i butikken, som personligt passer til din figur, stil og forventninger. Dette er hun lige præcis i stand til, fordi hun starter med en samtale om ens kommende bryllup, forventninger osv. Så hun har et billede af hvilken slags kjole man er på udkig efter og drømmer om. Men man skal dog være opmærksom på, at det ikke er stedet man skal besøge, hvis man har et stramt budget! Tusind tak Hanne, for en fantastisk dag med smukke omgivelser og kjoler!

Dina Yaqubi

Kære alle fremtidige brude. Jeg faldt over House of brides på nettet grundet deres enorme udvalg af kjoler. Jeg havde aldrig drømt om hvilken oplevelse det ville blive at besøge House og brides og komme i Hannes varetægt . Jeg og mine veninder havde den mest fantastiske oplevelse. Vi blev taget imod af charme, varme og alt spillede, det var så romantisk. Der var musik, kjoler på rækker, hygge, romantik, kælet for detaljerne. Hanne hørte mine ønsker, var utrolig professionel og dygtig til at afstemme mig som brud og som person. Hun inviterede os ind i brudekjole verdenen- gav sig tid og fandt “kjolen” til mig . Da vi gik ud fra butikken var vi alle sammen helt oppe at køre, som små piger der lige har været i en slik butik for første gang, vi grinede, og sagde wooow sikke en oplevelse at kunne dele. House of brides kan kun anbefales herfra. Mvh Susanne

Susanne Jensen

Forståelse, venlighed, service, respekt og medfølelse er blot nogle af de få ord jeg vil bruge til at beskrive mit besøg hos Hanne/House of bride. Hanne du er fantastisk og det samme er din butik og dine kjoler. Jeg fandt min kjole og vil altid være sig evigt taknemlig for din hjælp.

Sidse Christensen

Jeg må indrømme at jeg var en smule spændt, da jeg skulle besøge Houseofbrides. Syntes ikke rigtig hjemmeside var så indbydende og så lå butikken i Taastrup!!! Ja undskyld men alle fordomme havde meldt sin ankomst. Nu havde jeg været to andre steder i Kbh. uden held med at finde den rette kjole! Udover en lidt kedelig hjemmeside, har Hanne fra Houseofbrides mange mange flotte kjoler, hvorfor jeg valgte at booke et VIP arrangement, hvor fire af mine veninder tog med mig. Jeg tænkte ved mig selv, at om ik andet blir det en sjov aften!!!! Men hold nu op hvor blev jeg sat på plads…. stedet er FANTASTISK!!! Champagne (af den gode slags) hjemmelavet tapas (jeg er en sucker for god mad) og bare så hyggeligt det hele!!!! Hvad Hanne måske mangler at gøre mere klart er at denne butik har med High-End kjoler gøre, så står du og håber på en kjole der ikke overstiger et budget på 5000-8000 kr, er det ikke stedet for dig!!! MEN hvis du vil give den gas på budgettet og skabe en uforglemmelig oplevelse, som du også gerne vil dele med venner/familie, SÅ er det de helt rigtige rammer!!! Jeg fik en skøn oplevelse og fik sagt “yes to the dress”!!!!

Melina Mikkelsen

Jeg er lige kommet hjem efter den mest fantastiske oplevelse og Designer Weekend, hos House of Brides, med Hanne Lige fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt med en omfavnende hjertevarme, og et varmt blik i øjnene fra Hanne. Det gjorde, at jeg følte mig både tryg og afslappet, fra det aller første øjeblik. Hanne er en stjerne! Ud fra den dejligste og mest afslappede samtale om min kærestes og mit kommende bryllup, hvem vi er og hvad der er vigtigt for os, fandt Hanne i første forsøg en brudekjole, der næsten gav mig tårer i øjnene da jeg så mig selv i spejlet, med den på Jeg havde en forventning om at det ville komme til at tage mig et utal af brudebutikker og et utal af kjoler, før jeg ville finde den helt rigtige kjole, at sige JA til min kommende mand i. Men fordi Hanne er SÅ fantastisk til det hun laver. Fordi hun finder en kjole, der passer til lige netop den kvinde hun står overfor. Fordi hun flytter fokus fra kjolen, til bruden der skal bærer den. Derfor, kan hun finde den helt rigtige brudekjole. Jeg er helt sikker på, at min brudekjole befinder sig hos House of Brides. Og jeg er endnu mere sikker på, at jeg med hjælp fra min stjerne Hanne vil finde den, når jeg kommer til en prøvning Hanne, jeg kan ikke takke dig nok! Du har givet mig en ro i maven, der ikke kan købes for penge. Og med hver en celle i kroppen, glæder mig til at vi skal finde brudekjolen til mig, og sammen skabe den magi, der vil danne rammen for min kærestes og mit kommende bryllup! Af hjertet TAK, Hanne

Oliivija Summer

Hos House of Brides får du noget du ikke får andre steder. Hanne læser din personlighed, figur og stil så den næsten håbløse opgave at finde den perfekte kjole pludselig slet ikke er så svær. Ud over Hannes ekspertise indenfor styling får du fuld attention, en hel butik for dig selv og rådgivning der er så vigtig, at den næsten ikke kan købes for penge. I butikken finder du de flotteste kjoler som du ikke ser andre steder. Du får også en god oplevelse i den fantastisk hyggelige butik. Men vigtigst af alt så får du den helt rigtige kjole fordi den passer præcis til dig – både din figur og din personlighed. Jeg kan ikke rose Hanne nok. House of brides er ikke bare en brudebutik men et unikt koncept som jeg ønsker al mulig fremgang. At prøvning koster penge sikrer seriøsitet og professionalisme. Og iøvrigt får man jo pengene retur hvis man køber. Så lad ikke det holde dig tilbage. House of brides er for seriøse brude – der søger den perfekte kjole og seriøs rådgivning. Så kan de useriøse shoppere sige hvad de vil. Jeg har aldrig fået bedre behandling. De dårlige anmeldelser på denne side har slet ingen berettigelse. Jeg ønsker Hanne og House of brides al mulig held og lykke fremover!

Anette Maria Christensen

Ring mig op

Kontakt

Taastrup Hovedgade 47
2630 Taastrup
Danmark

+45 27 52 82 03
kontakt@houseofbrides.dk

Ved Betaling:

Mobilpay – 27 52 82 03

Åbningstider

Vi har åbent efter aftale

Ved prøvning af brudekjoler er tidsbestilling pr. telefon nødvendig